Automòbil: què es fa?

Presentacions de producte

Si com a marca busques la diferenciació, portar a terme la presentació d’un producte en un espai únic serà molt probablement una decisió encertada. L’Autòdrom de Terramar va ser l’escenari que va triar la marca Seat per al llançament mundial de la marca Cupra, al febrer de 2018. Un espai únic i amb història va ser l’entorn ideal per a la presentació d’una marca novedosa i diferent, que vol encarnar l’esperit de l’automobilisme i redefinir l’esportivitat.

La marca Peugeot també va apostar per l’Autòdrom de Terramar com a espai per a presentar la seva gamma de vehicles híbrids. La firma francesa va organitzar el seu #ElectricFirstDrive que va oferir més de 1.500 tests de conducció.

Esdeveniments

A banda de la presentació de productes, l’espai també acull altres esdeveniments del món del motor. Un dels exemples és el Ral·li de Barcelona-Sitges 2019, que va passar per l’Autòdrom durant la seva 61a edició.

Rodatges

L’espai dedicat a l’automòbil s’ha convertit en l’escenari perfecte per marques que han decidit rodar els seus anuncis en aquest entorn. Fins i tot s’hi ha rodat algun programa, com ara el britànic Grand Tour (Amazon Prime), en el qual Jeremy Clarkson, Richard Hammond i James May accepten el repte de córrer el circuit de Terramar amb un Aston Martin, un Jaguar i un Honda. Aquest va ser el resultat:
El projecte de recuperació de l'Autòdrom en detall: preguntes i respostes 1

Visites guiades

En cas que vulguis visitar el circuit i descobrir la història que s’hi amaga, pots fer-ho a través dels tours guiats que ofereix l’empresa de serveis culturals Agisitges.

Què NO es fa?

Per raons de seguretat, l’accés a la pista de l’Autòdrom de Terramar no està permès per a particulars o clubs. Tampoc s’hi organitzen carreres de cotxes.

Més enllà de la seva vinculació amb el motor, l’Autòdrom de Terramar sempre ha estat un espai de creativitat. La seva naturalesa, sota la qual s’hi amaga història i cultura, el converteix en un espai inspirador del qual brollen les idees més innovadores. I és que tot i el pas del temps, l’Autòdrom segueix acollint la celebració d’esdeveniments amb vocació internacional, així com la presentació dels productes més actuals.

 

Tens alguna idea per desenvolupar el teu esdeveniment en aquest espai?

No dubtis a contactar amb nosaltres, t’oferirem tota la informació. I si ets una agència i estàs interessat en realitzar presentacions de producte, esdeveniments corporatius o rodatges, també pots posar-te en contacte amb nosaltres.