Els agents socioeconòmics de Vilanova valoren positivament el projecte de reobertura de l’Autòdrom

Els agents socioeconòmics de Vilanova valoren positivament el projecte de reobertura de l’Autòdrom

Representants de diverses associacions i organismes socioeconòmics i professionals de Vilanova i la Geltrú van visitar, dimecres 17 de març, les instal·lacions de l’Autòdrom de Terramar per conèixer de primera mà el projecte de reobertura del recinte com a espai per a esdeveniments eqüestres de caràcter internacional i activitats relacionades amb el món del motor. Aquesta visita s’emmarca en les sessions sectorials que Terramar 1923 –l’empresa que gestiona l’Autòdrom– està realitzant amb la ciutadania del territori.

En la visita hi van participar representants Comerç Viu, la Cambra de Comerç del Garraf, Visit Vilanova, Gremi d’Hostaleria de Vilanova i la delegació comarcal del Col·legi d’Arquitectes Tècnics de Barcelona. El director de l’Autòdrom, Matthieu Liard, va explicar el projecte i va exposar l’impacte econòmic que tindrà en el territori.

En tots els casos, els assistents va destacar l’abast de la iniciativa i la repercussió positiva que tindrà sobre l’economia de la comarca. Cristina Puigpinós (Comerç Viu) va assenyalar que “és un projecte molt interessant i avançat, que ens pot portar moltes visites a la comarca”. En uns termes similars, Àngel Font, president de la Cambra de Comerç, va subratllar que “econòmicament és un bon projecte; es necessiten projectes com aquests”. També Joan Manuel Gallego (Visit Vilanova), va indicar que amb la reobertura, l’Autòdrom serà “com un plató permanent on tindrem esdeveniments de forma continuada, amb un públic de nivell adquisitiu mig i alt”. En uns termes similars, Josep Orriols (Col·legi d’Arquitectes Tècnics) va apuntar que “valorem molt positivament aquest projecte; és un win win, que permet rellançar l’economia turística de qualitat”.