L’Autòdrom Terramar, escenari del llançament mundial de l’Aston Martin DBX

L’Autòdrom Terramar ha estat l’escenari triat per la companyia britànica d’automòbils Aston Martin per a donar a conèixer al món la seva nova creació, l’Aston Martin DBX, el primer model SUV de la seva llarga història (1913). 

El vídeo del llançament mundial es va gravar en el circuit de la mà de la cineasta Daisy Zhou, radicada a Brooklyn i educada entre Xangai i Pennsylvania, i en la qual han confiat anteriorment marques com Nike o Prada.

En paraules de la companyia en un comunicat, “era un lloc únic i el teló de fons perfecte per a un esperit d’aventura i audàcia”. Per part seva, Zhou va destacar que “el lloc tenia una qualitat antiga, era d’un altre món: se sentia com un lloc estrany i irreal. Vam sentir que estàvem tornant al lloc i fent-lo cobrar vida novament. Teníem espai per a explorar el moviment i la forma. Vam poder concentrar-nos realment en la dinàmica, la sensació d’un cotxe esportiu, quan veus que el vehicle es mou pel circuit en un angle alt, et sorprèn i sorprèn“.

Del rodatge a l’Autòdrom amb Zhou i l’equip de Great Guns van sortir les imatges amb les quals el món està coneixent el nou model. El resultat d’aquest treball conjunt fa honor al lema triat per a promocionar-lo: Beautiful is relentless. Estem d’acord. 

Aquí, el resultat:

Pots veure algunes imatges del making off o conèixer de la veu de la cineasta Daisy Zhou en què es va inspirar per crear aquesta peça en aquest breu vídeo: