Els empresaris del Penedès mostren entusiasme amb el projecte de reobertura de l’Autòdrom

Els membres de la Junta Directiva de la Federació d’Empresaris del Gran Penedès (FEGP) van visitar ahir l’Autòdrom Terramar, on van ser rebuts pel director del centre, Matthieu Liard, que els va mostrar el projecte de reobertura de les instal·lacions. Una vintena de persones, procedents de les tres comarques del Penedès, van participar en la trobada, que va recórrer diferents punts de les instal·lacions.

Els representants de la FEGP van mostrar-se entusiasmats per la iniciativa que permetrà tornar a obrir l’Autòdrom Terramar, per convertir-lo, d’una banda, en un centre de salts de cavalls, amb participació internacional i, d’una altra, en un espai adreçat al món del motor per a la realització de rodatge si activitats corporatives de les diferents marques.

Després de la visita, la presidenta de la FEGP, Neus Lloveras, va manifestar que “valorem molt positivament aquest projecte, ja que donarà vida a un espai magnífic que tenim a la comarca i portarà activitat econòmica”. Lloveras va subratllar que “estem al costat dels seus impulsors” i va demanar “agilitat a l’Administració”. Per la seva part, el vicepresident de l’entitat, Santi Carda, va qualificar el projecte com “na excel·lent notícia, sobretot, per al sector turístic”, ja que, segons afegir, “ajudarà a omplir al sector hoteler i la restauració” forra de la temporada tradicional, com són els mesos d’hivern. Carda també va demanar que “l’administració estigui en línia que agilti els permisos” i va mostrar-se confiat del posicionament que assoliran les instal·lacions en el circuit eqüestre europeu.