L’Autòdrom, escenari de la presentació mundial dels nous Cupra

Les instal·lacions de l’Autòdrom Terramar han estat escenari d’un esdeveniment de notable impacte en el món de l’automòbil a nivell internacional: la presentació dels tres nous models de Cupra: el Terramar, el Tavascan i l’Urban Rebel, a més de diversos prototips. Fins a 4.000 professionals del sector, procedents de tot Europa, han participat en les diferents sessions, sota l’eslògan #CupraImpulse. També hi han assistit representants institucionals, entre els quals el president de la Generalitat, Pere Aragonès; la ministra d’Indústria, Comerç i Turisme, Reyes Maroto, i l’alcaldessa de Sant Pere de Ribes, Abigail Garrido.

L’esdeveniment ha suposat el disseny, creació i muntatge d’un auditori –batejat com a Prisma–, on els directius i responsables de la companyia han fet les presentacions. Grans pantalles d’última tecnologia, escenaris mòbils, representacions virtuals i zones de gastronomia i oci han integrat el conjunt de l’escenari. L’acció també ha aprofitat altres espais de les instal·lacions, com la grada, alguna de les esplanades del recinte o la mateixa pista històrica del circuit, que data del 1923

En totes aquestes àrees s’han dut a terme presentacions, mappings, actuacions, jocs amb làser i el rodatge dels vehicles. En el muntatge i desenvolupament de l’esdeveniment han participat centenars de professionals, que han dut a terme una feina impecable d’escenificació i que ha despertat l’entusiasme dels assistents.

És la segona vegada que Cupra tria l’Autòdrom Terramar per a dur a terme una presentació mundial. L’anterior va ser el febrer de 2018 i també va atreure professionals d’arreu del continent. En tots dues ocasions, les instal·lacions de l’Autòdrom han aportat l’ampli espai que disposa, junt amb el valor patrimonial del circuit i els seus edificis, a més de l’agradable que entorn que ofereix un paisatge integrat en la natura i a tocar del mar.