Eqüestre: què es farà?

L’Autòdrom de Terramar acollirà una zona eqüestre destinada a les competicions internacionals de salt d'obstacle. Un espai que, més enllà d’aquestes activitats esportives, també es presenta com un punt de trobada per compartir amb amics i família.

Competicions eqüestres per a tothom

Ja en els seus primers anys de funcionament, una de les activitats que va acollir l’Autòdrom Terramar va ser un concurs de salt de cavalls. Aquest espectacle va ser un dels programes compatible amb la funció principal de les instal·lacions, que eren les curses de vehicles. Però fa cent anys, poc es podien imaginar els promotors del circuit que en la reobertura de l’Autòdrom, els cavalls –juntament amb el motor– tornarien a ser protagonistes.

Un entorn ideal per compartir

El projecte revitalització de l’Autòdrom, després de dècades tancat, preveu que l’espai central de les instal·lacions es dediqui a competicions eqüestres. Es tracta d’una àmplia superfície, que albergarà cinc pistes diferents per a salts de cavalls, que es completaran amb el condicionament de les grades per a que el públic pugui assistir-hi. Tots els espectacles seran gratuïts i amb entrada lliure.

Durant la temporada d'hivern

Els esdeveniments es realitzaran en format de competicions entre els mesos d’octubre i abril. És a dir, quan les instal·lacions de centre i el nord d’Europa tanquen per raons climatològiques, Terramar acollirà competicions de genets que arribaran de diferents punts del continent.

Aquests participants vindran amb els seus propis cavalls –i els seus equips humans– per concursar en els diferents programes internacionals. Els espectacles aportaran un ambient obert, de contacte ple amb la naturalesa i d’intercanvi d’experiències. Un ambient que permetrà a tot el món gaudir de Terramar, com mai abans no havia succeït.

Els primers esdeveniments es portaran a terme a partir del 2023/2024. Imagines com seran? Si mai has assistit a una competició esportiva d’aquest tipus, t’il.lustrem l’ambient que s’hi viurà amb aquest vídeo: