La premsa internacional coneix la gamma híbrida de Peugeot des de l’Autòdrom

L’Autòdrom Terramar va acollir a més de 400 periodistes de tot el món durant els mesos de gener i febrer per a la presentació de la gamma de vehicles híbrids de Peugeot. La companyia francesa va triar el circuit i la seva excepcional ubicació al Garraf per a organitzar el seu #ElectricFirstDrive, amb més de 1.500 tests de conducció. Per a fer-ho possible, es va incorporar a l’interior de l’anell de l’Autòdrom un circuit per a vehicles tot terreny dissenyat per Peugeot.

 

 

L’any 2030, la Unió Europea ha d’haver reduït les emissions de gasos efecte d’hivernacle pràcticament a la meitat -un 40% respecte a 1990-. Aquest és el context que recordava el Brand CEO de Peugeot, Jean Philippe Imparato, en el seu article respecte a l’aposta de la companyia pels vehicles híbrids. De fet, diversos responsables de l’empresa, de la mà de la periodista Sandy Heribert, van explicar al llarg d’un mes diferents aspectes d’aquesta aposta des de Sitges i l’Autòdrom, a Sant Pere de Ribes. 

 

El programa de televisió Más que coches (Telecinco) va recollir algunes imatges de l’esdeveniment a l’Autòdrom en aquest reportatge (a partir del minut 14).

 

La prensa internacional conoce la gama híbrida de Peugeot desde el Autòdrom 
Fes clic sobre la imatge per accedir al programa Más que coches (Telecinco). L’Autòdrom, a partir del minut 14.

Molts altres mitjans de comunicació, tant d’àmbit estatal com internacional, van cobrir la notícia portant a nous indrets l’Autòdrom de Sant Pere de Ribes, Sitges i la bellesa del Garraf. Compartim links a alguns d’ells on podreu gaudir d’algunes imatges del circuit i de l’esdeveniment:

 

La prensa internacional conoce la gama híbrida de Peugeot desde el Autòdrom  5

Espanya

Itàlia

França

La prensa internacional conoce la gama híbrida de Peugeot desde el Autòdrom  7

Portugal

República Txeca

Hongria

Suècia

 

Per la seva banda, Peugeot va compartir en les seves xarxes socials i per a tot el món aquest vídeo amb els millors moments de l’esdeveniment on també es pot gaudir de vistes del circuit.