Lamborghini escull l’Autòdrom Terramar per a desbloquejar qualsevol camí

El Lamborghini Urus és l’última creació que ha visitat l’Autòdrom Terramar per a transmetre una experiència de conducció única. La marca italiana va triar el circuit com a escenari per a promocionar el seu SUV superesportiu en un vídeo de dos minuts de durada amb el qual ens conviden a explorar nous camins amb el vals de Strauss “Veus de primavera” de fons.

Els nous colors disponibles destaquen en una competició que travessa els escenaris més desafiadors. Aquests es generen fins i tot en moviment, amb tan sols modificar el mode de conducció triat. La carrera la guanya finalment un clàssic, el negre, guiat per la mà de l’experiència. Però això no és un spoiler sinó una invitació a veure’l i a gaudir de totes les noves narratives que es poden generar en un lloc únic com aquest. 

When you have mastered your path push on to a new one. Unlock any road, són els lemes que tanquen l’espot. I, si hi ha un camí sens dubte inexplorat, aquest és el del futur, així és que ens disposem a fer-ho per a portar l’Autòdrom a una nova etapa d’obertura al món.