Anticipar-se al somni: dos vídeos ens acosten al futur dels esdeveniments eqüestres i de motor a l’Autòdrom Terramar

Resulta difícil imaginar allò que mai no hem vist. Imaginar que un lloc inaugurat fa 100 anys i abandonat durant més de 40 pugui tornar a omplir-se de vida. Imaginar que aquest lloc aculli moments memorables, emocions i persones presenciant com es poden estirar els límits d’allò possible.

Resulta difícil imaginar que es puguin estirar aquests límits i que es pugui fer amb la complicitat d’un cavall o de qui va ser el seu successor en el que a mobilitat es refereix, un automòbil. Costa imaginar-ho però hi ajuda tenir una visió clara.

El món eqüestre i el del motor, amb tota la història que el vincula a aquest espai únic, es trobaran a l’Autòdrom Terramar per a obrir-lo de nou al món i a la comunitat, i perquè puguem tornar a gaudir-ne en un entorn natural privilegiat i cuidat. 

Fins que pugueu viure, sentir i veure amb els vostres propis ulls l’imaginat, compartim amb vosaltres dos vídeos perquè comenceu a enamorar-vos d’aquest somni tant com nosaltres. Per a acompanyar-los, us donem unes pinzellades sobre com seran aquests esdeveniments.

Com serà un esdeveniment eqüestre a l’Autòdrom Terramar? 

  • Obert al públic
  • Amb participants internacionals
  • Amb oferta gastronòmica i producte de proximitat
  • Tenint cura de cada detall perquè gaudeixis de l’experiència
  • Generant moments memorables

Aquestes són imatges d’esdeveniments organitzats per GRANDPRIX a Deauville i Fontainebleau (França). El seu equip aportarà la seva experiència i coneixements al projecte eqüestre que es desenvoluparà en el Autòdrom, garantint així la qualitat que ha caracteritzat al grup al llarg de la seva trajectòria.

Com serà un esdeveniment de motor a l’Autòdrom Terramar? 

  • Vinculat a la història de l’automòbil. Per exemple, exposicions de cotxes clàssics o esdeveniments como el Ral·li internacional Barcelona-Sitges, que ja va recórrer l’Autòdrom en la seva passada edició. 
  • Associat a una marca que busca un espai únic per donar a conèixer les seves creacions. De fet, marques com Aston Martin, Seat, Lamborghini o Peugeot ja han escollit l’Autòdrom per fer-ho. 
  • Creatiu: productores de cinema i televisió l’han escollit com a localització. És el cas del Grand Tour (Amazon Prime) i, més enllà de l’àmbit del motor, també va ser l’escenari escollit pel músic Antonio Orozco per al videoclip de llançament del seu darrer disc.  

Imatges de l’Autòdrom actualment i de fragments de les diferents gravacions que ha acollit relacionades amb el món del motor.

En el procés de materialitzar el somni sempre sorgeixen matisos enriquidors, noves idees a les quals estem oberts, respectant els valors del projecte. Us anirem explicant qualsevol novetat perquè pugueu seguir de prop la reobertura d’aquest lloc únic.