L’Autòdrom de Terramar, abans i després

Al llarg dels últims anys, s’ha vingut realitzant tasques de manteniment i condicionament a l’Autòdrom de Terramar, encaminades a preservar l’espai en la seva totalitat. Entre els treballs realitzats, cal destacar les tasques de neteja de la vegetació, tant a les explanades de l’interior del circuit com a la mateixa pista, que la feien quasi inaccessible en certs trams.

El Autódromo de Terramar, antes y después

El Autódromo de Terramar, antes y después 1

 

De la mateixa manera, els esvorancs a les rectes, varen ser reomplerts per qüestions de seguretat. Amb l’objectiu de mantenir la salubritat de l’espai, es va retirar tota la uralita dels antics galliners i de la graderia, present des de els anys 1960, quan l’Autòdrom de Terramar era una explotació avícola.

 

El Autódromo de Terramar, antes y después 2

El Autódromo de Terramar, antes y después 3

 

Fa ja alguns mesos es va procedir a impermeabilitzar la grada per tal d’evitar les filtracions d’aigua, tornant-la al seu estat original i reparant el formigó, malmès en algunes parts.

 

El Autódromo de Terramar, antes y después 4

El Autódromo de Terramar, antes y después 5

 

Un hotel plenament integrat en la natura

El projecte de reobertura de l’Autòdrom preveu que el recinte aculli un hotel per allotjar una part dels visitants que participaran en les activitats eqüestres. Aquest hotel, que quedarà plenament

Leer Más >>

100 anys de l’inici de l’Autòdrom

Ara fa cent anys, va començar a caminar el projecte de construcció de l’Autòdrom Terramar. L’enginyer Francesc Armengol, impulsor de la ciutat – jardí de Terramar a Sitges –començada a

Leer Más >>