L’Autòdrom, seleccionat entre els espais del 48H Open House Barcelon

L’Autòdrom Terramar es un dels espais seleccionats a visitar durant el festival d’arquitectura 48H Open House Barcelona, que se celebrarà el 22 i 23 d’octubre vinents. El 48H Open House Barcelona és un festival d’arquitectura, que obre edificis i espais, públics i privats, durant tot un cap de setmana, amb la finalitat d’apropar-los al conjunt de la ciutadania. És la primera vegada que l’Autòdrom se suma al festival, a proposta de l’Ajuntament de Sitges, que és una de les subseus d’aquest esdeveniment.

Les visites a l’Autòdrom seran guiades i en hores concretes: tant dissabte 22 com diumenge 23, a les 10, les 11.30, les 13 i les 16h. Els assistents han d’inscriure’s prèviament al web de l’organització. L’entrada és gratuïta.

Durant la visita, els assistents podran accedir a la pista del circuit, a més de visitar les grades i conèixer des de fora els edificis històrics, com les masies del Clot dels Frares i Can Sidós, els antics boxes i cantina i la mateixa tribuna.

El festival 48H Open House Barcelona se celebra en diverses ciutats. A més de Barcelona, hi ha programades visites en edificis de Badalona, l’Hospitalet, Vilassar de Dalt, Santa Coloma de Gramenet, Sant Joan Despí i Sitges. En aquest darrer cas, hi ha els museus, la Fundació Stämpfli, l’Hospital de Sant Joan Baptista, el Centre d’Interpretació de la Malvasia, Can Milà, la Biblioteca Santiago Rusiñol i residències particulars.