The Grand Tour posa a prova els peralts de l’Autòdrom Terramar

Fa uns mesos, The Grand Tour, el popular programa d’Amazon Prime protagonitzat per Jeremy Clarkson, Richard Hammond i James May, va aterrar a l’Autòdrom Terramar.

És un idíl·lic matí de setembre a la costa del Garraf, els ocells piulen sota un sol abrasador y el vent de tramuntana tan característic del litoral català arrossega un lleu brunzit quasi imperceptible. A mesura que ens acostem a l’Autòdrom, el brunzit esdevé rugit, i el que al principi només semblava un murmuri llunyà es converteix en un Aston Martin conduit a tota velocitat per ni més ni menys que Jeremy Clarkson!

Així és! A finals de setembre, el pilot i periodista britànic i els seus col·legues de repartiment a The Grand Tour, van tornar a fer de les seves. Al seu pas per Catalunya, el cèlebre programa d’Amazon Prime va posar a prova els peralts de l’Autòdrom Terramar. No us perdeu el resultat!

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Un hotel plenament integrat en la natura

El projecte de reobertura de l’Autòdrom preveu que el recinte aculli un hotel per allotjar una part dels visitants que participaran en les activitats eqüestres. Aquest hotel, que quedarà plenament

Leer Más >>

100 anys de l’inici de l’Autòdrom

Ara fa cent anys, va començar a caminar el projecte de construcció de l’Autòdrom Terramar. L’enginyer Francesc Armengol, impulsor de la ciutat – jardí de Terramar a Sitges –començada a

Leer Más >>