Els arbres que habiten l’Autòdrom

A l’Autòdrom, a més de residir una part de la història del segle XX, habiten al voltant d’un centenar d’arbres fruiters. Figueres, albercoquers, ametllers, oliveres… són part de la riquesa d’aquest espai únic. En som conscients i portem anys cuidant-los. Des de l’inici del projecte l’any 2016 s’han sanejat i podat, i continuarem fent-ho.

De fet, en el marc del projecte de recuperació de l’Autòdrom Terramar, la població d’arbres augmentarà fins als 700 exemplars, de 30 espècies diferents, totes autòctones, sense comptar flors, prats i arbustius. A més estan previstes una sèrie de mesures addicionals per a preservar i millorar la vegetació existent. Totes elles les vam recollir de forma resumida en el nostre codi verd.
Per tal que pugueu gaudir d’aquests exemplars amb els vostres propis ulls, vam gravar aquest vídeo que avui compartim en el blog:

Altres mesures de preservació i millora de l’entorn incloses en el projecte són la restauració de la zona posterior de la corba sud -actualment un camp abandonat- amb vegetació de ribera o la recuperació del bosc de ribera en el sector oest del Autòdrom, entre el circuit i la riera de Ribes (dins de l’àmbit de planejament). Podeu veure-les totes aquí.

Un hotel plenament integrat en la natura

El projecte de reobertura de l’Autòdrom preveu que el recinte aculli un hotel per allotjar una part dels visitants que participaran en les activitats eqüestres. Aquest hotel, que quedarà plenament

Leer Más >>

100 anys de l’inici de l’Autòdrom

Ara fa cent anys, va començar a caminar el projecte de construcció de l’Autòdrom Terramar. L’enginyer Francesc Armengol, impulsor de la ciutat – jardí de Terramar a Sitges –començada a

Leer Más >>