Jordi Gené: “La primera vegada que vaig visitar l’Autòdrom va ser una sorpresa majúscula”

Avui parlem amb Jordi Gené, pilot de carreres professional i ambaixador de la marca Cupra, sobre la seva experiència a l’Autòdrom de Terramar. No t’ho perdis!

 

Autòdrom de Terramar: Què fas ara? Segueixes competint?

Jordi Gené: Actualment sóc ambaixador de la marca Cupra, així com el seu pilot de desenvolupament. Aquest any centrarem la part esportiva en carreres de resistència com les 24 hores de Nurburgring, les 24 hores de Spa i les 24 hores de Barcelona junt amb el desenvolupament del nou León Cupra per al campionat del món de TCR i el nou cotxe 100% elèctric de carreres Cupra, l’ eRacer.

 

A.T.: Explica’ns la teva primera experiència a l’Autòdrom de Terramar

J.G.: La primera vegada que vaig visitar l’Autòdrom va ser una sorpresa majúscula doncs n’havia sentit a parlar però no el coneixia fins que hi vaig realitzar un esdeveniment pel departament de cotxes històrics de Seat. Vaig quedar impressionat per tenir unes instal·lacions tan espectaculars y úniques en el món de l’automoció al costat de casa i no haver-hi estat en tota la meva vida.

 

A.T.: Des de llavors, quantes vegades hi has tornat i per què?

J.G.: Des de la meva visita ara fa quatre anys, he repetit un fotimer de vegades doncs son unes instal·lacions impressionants i encaixen amb les marques amb les que col·laboro. Seat, Audi VW i Skoda. Es un espai privilegiat per presentacions de cotxes i esdeveniments on la posada en escena és important.

 

A.T.: T’hem vist circular a molt baixa velocitat pel punt més alt del peralt de la corba nord… Com t’ho fas?

J.G.: L’experiència de copilotatge és molt espectacular a baixa velocitat ja que sents la força de la gravetat i l’angle d’inclinació lateral fa pensar que cauràs. Tens que gestionar molt bé la velocitat amb la deriva que agafa el vehicle. Fa la sensació d’estar derrapant durant tot el peralt.

 

A.T.: Com veus el projecte de revitalització de l’Autòdrom de Terramar?

J.G.: És un projecte molt interesant, poder donar continuïtat a un circuit que esta igual que fa 100 anys és importantíssim per preservar la història de l’automobilisme i, al mateix temps, és un una oportunitat única per potenciar Catalunya i Espanya com a primer destí de totes les marques que volen presentar els seus models més emblemàtics.