L’Autòdrom rep més de mig miler de visites durant el 2021

Les instal·lacions de l’Autòdrom va atreuremés de 500 persones durant el 2021 en les diferents visites guiades, tant a través de l’agència AGIS, com les organitzades per la mateixa empresa amb representants de col·lectius i associacions de la comarca. En tots dos casos recullen la voluntat de l’Autòdrom per obrir-se al territori i compartir amb la gent els beneficis i respecte per l’entorn que aportarà el projecte de reobertura.

L’Autòdrom –que està tancat al públic des dels anys 50 del segle passat– ofereix la possibilitat de fer visites guiades per les seves instal·lacions, amb l’objectiu de trepitjar l’històric circuit, entrar a les grades, contemplar els edificis de valor patrimonial i conèixer, a més, el projecte de reobertura. Aquestes visites es realitzen a través de l’agència Agis, que realitza altres rutes i itineraris per Sitges i el territori. El 2021 al voltant de 300 persones hi van participar, tant en visites individuals com de grup.

Paral·lelament, l’Autòdrom també convida a representants d’entitats i associacions, així com altres agents professionals de la comarca a conèixer el projecte de reobertura in situ; és a dir, amb una visita a les instal·lacions. Enguany, més de 200 persones s’han sumat a aquestes visites.

A aquestes visites cal sumar les realitzades per participants dels diferents esdeveniments que l’Autòdrom ha acollit, com el Campionat d’Espanya d’Enduro, la trobada de Porsche Only Red o la Mitja Marató Rural de Ribes.

El projecte de reobertura de l’Autòdrom preveu que les instal·lacions tindran entrada lliure per a les competicions eqüestres, que es duran a terme entre octubre i abril. Els treballs d’adaptació de les instal·lacions està previst que comencin aquest 2022.