Quatre edificis històrics que es restauraran en el marc del projecte de recuperació de l’Autòdrom

A més del mític anell del circuit centenari, l’Autòdrom Terramar compta ara mateix amb diversos edificis històrics que s’han anat deteriorant al llarg dels anys per l’abandonament d’aquest espai, tancat des dels anys 50. A més de preservar la graderia i la pista, el projecte de recuperació inclou la rehabilitació i conservació de la Masia del Clot dels Frares (s. XVIII), el Clot d’en Sidós (s. XIX), l’antiga fàbrica “Champion”, de l’època del circuit, i els antics boxs del circuit.

Actualment aquests edificis es troben en molt mal estat i ja estan previstes partides per a la seva reparació i rehabilitació. Es tracta de recuperar, preservar i protegir aquest patrimoni abandonat. De fet, ja s’han dut a terme actuacions en aquesta direcció, com la reparació de la graderia, la neteja de la pista o l’eliminació de la uralita.
També es guardaran elements arquitectònics de l’època en què l’Autòdrom va acollir una granja avícola, entres els anys 1970 i 1980, com les estructures metàl·liques de les antigues naus o les séquies i basses.
Us deixem alguns enllaços per saber-ne més sobre la història d’aquests edificis:
La fàbrica Champion

Masia del Clot dels Frares

Un compromiso con la historia 1

Can Sidós

Quatre edificis històrics es recuperaran amb el projecte de l’Autòdrom 1

Els boxs del circuit

Actuacions ja fetes

El proyecto de recuperación del Autòdrom en detalle: preguntas y respuestas 8