L’antiga fàbrica Champion per dins: l’abans i el després en un vídeo

El pas del temps ha causat estralls en els edificis abandonats a l’Autòdrom Terramar. Un d’ells és l’antiga fàbrica Champion, que al llarg de la seva història ha tingut diferents usos i on, en els anys 1930, es van arribar a fabricar peces per a vehicles de la marca Nacional Sitjes.

En aquest vídeo podeu veure quin és el seu estat actual -entrant virtualment dins de l’edifici en ruïnes- i com serà en el futur, una vegada s’hagi rehabilitat en el marc del projecte de recuperació del Autòdrom.

A més d’aquesta fàbrica, altres edificis històrics que es restauraran són El Clot dels Frares, la Masia de Can Sidós i els antics boxs, que van acollir tant automòbils com cavalls. L’objectiu: recuperar el patrimoni històric i donar-li vida de nou.
El conjunt permetrà als visitants conèixer una part de la història del Garraf alhora que inspirar-se, descansar i viure esdeveniments memorables.

D’on ve el nom de Champion?

Poc temps després d’adquirir l’Autòdrom de Terramar, el comte Edgar Von Morawitz, gran aficionat a l’automobilisme, va fundar en el seu interior la raó social Construcciones Mecánicas Campeón, dedicada a la fabricació de peces de recanvi i accessoris per a automòbils. Amb el pas dels anys, en lloc de “Campeón”, popularment va començar a dir-se-li “Champion”, fins al punt que l’anglicisme va passar a substituir al terme original i fins i tot es va arribar a creure que el lloc havia acollit una fàbrica de la marca estatunidenca Champion.

Un hotel plenament integrat en la natura

El projecte de reobertura de l’Autòdrom preveu que el recinte aculli un hotel per allotjar una part dels visitants que participaran en les activitats eqüestres. Aquest hotel, que quedarà plenament

Leer Más >>

100 anys de l’inici de l’Autòdrom

Ara fa cent anys, va començar a caminar el projecte de construcció de l’Autòdrom Terramar. L’enginyer Francesc Armengol, impulsor de la ciutat – jardí de Terramar a Sitges –començada a

Leer Más >>